BALANSSTOLAR OCH SADELSTOLAR

slideshowhagcapisco2

Våra aktiva stolar

För dig som söker en ergonomisk stol utan ryggstöd, är våra balansstolar och sadelstolar det bästa alternativet. De är både smidiga och bekväma, samtidigt som de hjälper din kropp till en mer upprätt arbetsposition. Vill du ha en mer klassisk ergonomisk kontorsstol hittar du även det hos oss.

Balansstol

Våra balanspallar har en inbyggd obalans och kan jämföras med att sitta på en pilatesboll. Kroppen får en upprätt sittställning naturligt, och du får bättre hållning. Vi har ett brett utbud av balanspallar i flera varianter och färger. Se vårt sortiment här!

Du hittar även våra produkter hos DPJ.se, där alla våra aktiva sadelstolar finns. Välj bland de senaste modellerna och billiga modeller av hög kvalitet.

rh-support-4501

Läs mer

Ergonomisk sadelstol

Våra ergonomiska sadelstolar håller din rygg i en naturlig position och förebygger skador på rygg- och nacke, som enkelt uppstår när man har suttit i en dålig sittställning under en längre tid. Här kan du köpa sadelstolar ur ett brett sortiment för alla typer av kontor.

sadelstol-back-app

Läs mer

savo-joi-balanspall

Läs mer

Alltid 5 års garanti

Snabba leveranser

Riktigt bra kvalité

Tillverkade i Sverige

4 fördelar med aktiva stolar

Aktiva stolar blir allt vanligare. Många väljer att kombinera en aktiv stol med en klassisk kontorsstol och ett höj- och sänkbart skrivbord - det blir lätt att byta position och det skadliga sittandet minskar. Här är några fler fördelar med våra ergonomiska sadelstolar och balanspallar.

Dina muskler aktiveras

I balansstolen finns en inbyggd obalans som håller igång kroppens rygg- och bålmuskler, då du måste fokusera på att hålla kroppen i en rak position. Även i en sadelstol uppmanas din kropp till en rakare hållning, då du sitter i en slags ”ryttarposition”.

Förebygger skador på rygg- och nacke

Många upplever att rygg- och nacksmärtor avtar när man sitter på en balanspall eller i en sadelstol regelbundet, eftersom kroppen aktiveras av ergonomiska stolar utan ryggstöd. Istället för att sjunka ihop ”tvingas” du till en mer upprätt kroppshållning.

Du får en naturligare arbetsposition

När du sitter i en balansstol eller sadelstol hindras din rygg från att sjunka ihop, då kroppen istället uppmanas till en mer upprätt ställning. Du kommer märka att din kropp snabbt hittar en bättre och skönare arbetsposition i en aktiv stol.

Din kropp blir starkare

Det är inte en slump att samlingsnamnet för ergonomiska sadelstolar och balanspallar är just aktiva stolar, då de håller din kropp aktiv. Din kropp tränas samtidigt som du sitter på stolen. Bättre bålstyrka och starkare rygg- och nackmuskler är bara några av många kroppsdelar som stärks.

TILLFÄLLIGT ERBJUDANDE

FRI FRAKT

I HELA SVERIGE