KONTORSBELYSNING

favicon

Golvlampor

Säkra punktbelysningen med våra golvlampor. Vi har ett stort utbud av golvlampor för alla typer av kontor. Välj mellan flera modeller och färger. Se våra kundfavoriter nedan!

Skrivbordslampor

Hos oss kan du köpa skrivbordslampor ur ett brett sortiment, välj mellan flera modeller och färger. Med våra skrivbordslampor får du till punktbelysningen. Beställ online idag!

Taklampor

Har du svårt att få till allmänbelysningen på kontoret? Glöm bort lysrörsbelysning och fokusera på bra taklampor. Här har vi samlat våra kunders favorittaklampor.

Vägglampor

Satsa på lite mysigare bakgrundsbelysning genom att köpa vägglampor till kontoret – Ingen vill sitta under en strålkastare åtta timmar om dagen. Se våra bästsäljare och beställ online idag!

encapp20130722011g

Läs mer

Läs mer

Läs mer

3 550,00 kr

Läs mer

Alltid 5 års garanti

Snabba leveranser

Riktigt bra kvalité

Tillverkade i Sverige

Hur lyckas man med belysningen på kontor?

Med bra kontorsbelysning kommer du inte bara må bättre och känna dig piggare, du kommer också ha lättare att arbeta och att fokusera. Med exklusiva lampor kan du dessutom ge kontoret det där lilla extra. Men hur får man till den rätta belysningen? Vi hjälper dig.

Allmänbelysningen – Taklampor

Det är viktigt att ha en bra och jämn belysning på hela kontoret. Allmänbelysningen fixar du till genom bra taklampor.

Bakgrundsbelysningen – Vägglampor

En bra bakgrundsbelysning sprider en behaglig och mysig känsla i rummet. Med vägglampor kan du få till en riktigt bra bakgrundsbelysning.

Punktbelysningen – Golv- & skrivbordslampor

Punktbelysning med exempelvis golv- eller skrivbordslampor tänder upp vissa delar av kontoret och ger värde åt varje medarbetare.

TILLFÄLLIGT ERBJUDANDE

FRI FRAKT

I HELA SVERIGE

konferensstolarbanner

Vanliga problem med kontorsbelysningen

Är kontoret för ljust?

Kanske har du för många lampor på kontoret, eller så använder du för starka lampor. Välj glödlampor med lägre styrka och överväg om du bör plocka bort några lampor helt och hållet.

Är kontoret för mörkt?

Då kan du behöva fokusera mer på kontorets punktbelysning, och att få upp belysning i vissa delar av kontoret. Använd exempelvis golvlampor eller skrivbordslampor för att få till den rätta känslan.